Volg de Rechtvaardige Rechters

De zoektocht naar de Rechtvaardige Rechters leidde meermaals naar Wetteren, maar zonder resultaat. Kom er meer over te weten of proef van de Wetterse connectie!

Digitale wandeling 'Op stAPP met de Rechtvaardige Rechters'

Wandel de digitale wandeling 'Op stAPP met de Rechtvaardige Rechters' met iPhone of iPad langs monumenten die het verhaal van de diefstal vertellen. Getuigenissen, historische geluidsfragmenten en culinaire weetjes dompelen je onder in de wereld van de jaren ‘30. Acteurs vertellen gepassioneerd het leven van Goedertier. 

> Ontdek meer en download de app   > Download de brochure

Begeleide wandeling 'Van Eyck vermist' 

Neem deel aan de begeleide wandeling van Toerisme Wetteren en trek mee langs locaties die verbonden zijn met de diefstal en met de zoektochtt. De gids is Rudy Pieters, auteur van De wraak van het Lam Gods (2004). Deelnemers betalen 8 euro per persoon, groepjes vanaf 6 personen betalen 6 euro per persoon.

> Info via toerisme@wetteren.be 

Proef de Rechtvaardige rechters

Bij een vijftal Wetterse restaurants kan je genieten van het 'Rechtvaardige Rechtersmenu'. Een haringslaatje, Lam Godsstoofpotje en Wetterse Vlaaien zijn absolute delicatessen. Deze streekgerechten zijn bovendien ook goedgekeurd door de Rechtvaardige Rechters, het label voor Wetterse gastronomie en streekproducten.

> Bekijk de deelnemende restaurants   > Ontdek de lekkerste Wetterse streekproducten