Toegankelijkheid

Iedereenfietst.be

Op deze website vind je informatie over de toegankelijkheid van StapAf+ fiets-en wandelroutes, zoals ondergrond en mogelijke hindernissen (versmallingen, hellingen en drempels). Dit is nuttig voor fietsers die zich verplaatsen met een tandem, handbike of fietskar.

Toegankelijk Vlaanderen

Je vindt op deze website alle informatie over de toegankelijkheid van openbare gebouwen die een toegankelijkheidsonderzoek ondergingen. De screeningsinfo van horeca en attracties langs onze routes kan je er vinden.

toegankelijkreizen.be

Het infopunt Toegankelijk Reizen is een dienst van Toerisme Vlaanderen, gegroeid uit een samenwerking met verschillende organisaties en diensten van en voor mensen met een handicap. Opdracht van het Infopunt is de ontbrekende informatie over reizen met een handicap aanvullen.

Inter, Agentschap Toegankelijk Vlaanderen

Inter is het expertisecentrum in toegankelijkheid en Universal Design in Vlaanderen. Inter ondersteunt en begeleidt onder meer de toeristische sector bij het ontwikkelen van een toegankelijk toeristisch aanbod.

Toegankelijkgebouw.be

Deze site van de Vlaamse overheid geeft een antwoord op veelgestelde vragen over toegankelijke gebouwen, ook in de toeristische sector. Ook op Toegankelijk Vlaanderen vind je info over toegankelijke gebouwen.

Waasland Intens meemaken

In het Waasland kan je met aangepaste voertuigen de regio ontdekken. De speciale rolstoelen zijn beschikbaar in Kruibeke, Bazel, Rupelmonde en in de Polders van Kruibeke.