MICE

MICE = Meetings, Incentives, Congressen & Events

MeetinGent & Oost-Vlaanderen voert GRATIS promotie en marketing voor uw MICE locatie. Wij concentreren ons op zowel de steden als op de meer groene regio's, en zijn volop op zoek naar nieuwe originele locaties, accommodaties en catering voor events/teambuildings/seminaries/congressen. 

Heb of ken je zelf een locatie die hiervoor in aanmerking kan komen? Laat het ons weten!
Hieronder kom je alles te weten hoe je GRATIS opgenomen kunt worden in onze communicatiekanalen:

Hoe gaan we deze promotie voor u voeren? 

Via onderstaande instrumenten zullen wij in de toekomst de meetingplanners bij bedrijven in binnen-en buitenland op de hoogte houden van het (nieuwe) MICE-aanbod in Oost-Vlaanderen:

  • Uitsturen van maandelijkse nieuwsbrief (NL, FR en ENG) naar ca. 5000 meetingplanners waarin relevant nieuws over uw zaak kan opgenomen worden.
  • Publicatie van uw MICE-aanbod op website www.meetingov.be.
  • Organisatie van ontdekkingsdagen voor meetingplanners waarbij wij hen persoonlijk laten kennismaken met het MICE-aanbod ( uw onderneming) in onze provincie.
  • Publicaties met informatie over ons MICE-aanbod in Oost-Vlaanderen in de vakpers.

 Hoe gaan we u ondersteunen in uw MICE aanbod?

  • Door u als ondernemer adviesverlening en begeleiding te bieden.
  • Door aanvragen van bedrijven die bij ons binnenkomen en waarvan de criteria overeenstemmen met uw product, naar u door te sturen.
  • Organisatie van netwerkmomenten  voor u, onze MICE-ondernemers waar u naast vorming ook de kans krijgen om aan netwerking te doen met collega’s. We weten hoe belangrijk deze netwerkmomenten voor u zijn. 

Wat moet u doen om GRATIS opgenomen te worden op onze website ? 

Heeft uw locatie potentieel om bedrijven te verwelkomen voor een meeting, logement, walking dinner, teambuilding of personeelsfeest? Vul dan dit formulier zorgvuldig in. Indien uw locatie voldoet aan de criteria voor MICE activiteiten wordt u opgenomen op onze website http://www.meetingov.be en kunt u mee genieten van de promotionele activiteiten.

Voor de maandelijkse nieuwsbrieven ontvangt u, indien u voldoet aan de MICE criteria, maandelijks een mail met de vraag naar relevante input. Alle specificaties waaraan het bericht moet voldoen vindt u terug in die mail.

 Voor meer informatie over onze nieuwe werking of wenst u advies over MICE-marketing,  kan u steeds bij mij terecht.

Contactinfo: mailto:Jessica.bonte@oost-vlaanderen.be -  09 267 70 53.