Canadese tuindagen in Beervelde

26 Sep 2016

Flaneren tussen het mooiste voor je tuin of terras? Je doet het van vrijdag 7 t/m zondag 9 oktober op de Tuindagen van Beervelde.

Groenliefhebbers hebben ‘Beervelde’ al jarenlang met stip in hun agenda staan. Langs de dreven van één van de mooiste privédomeinen van het land bieden meer dan 220 deelnemers je een selectie van het beste op het gebied van planten en tuinen. Maar de Tuindagen van Beervelde zijn véél meer dan zomaar een plantenbeurs of tuinsalon: je wandelt er ook langs kunstenaars en ambachtslui, kunt er proeven van culinaire hoogstandjes en je kinderen laten meedoen met allerlei leuke activiteiten.

Het thema en gastland van deze herfsteditie is Canada, en dat inspireerde heel wat exposanten. Zo kun je in de villa van het park proeven van de Canadese keuken en zetten diverse standen Canadese bomen en planten centraal. Ook de meest recente trends op gebied van tuinplanten worden in Beervelde voorgesteld. Voor de kleinste bezoekers zijn er minifarms met shetlands en alpaca’s, een kinderboerderij met aaibare dieren, boomhutten om in te klimmen en tal van creatieve workshops in het kinderdorp.