We brengen de lievelingsplekken en -momenten van échte StapAf'ers in beeld. Dit is het StapAf moment van Stephanie en Joery in de Polders van Kruibeke! Ontdek hun StapAf moment met de 3 tips in de buurt!

StapAf tips in Kruibeke

Joery & Stephanie

‘Een tijdje geleden verhuisden we van Hoboken naar de overkant van het water. Daardoor hebben we ook ons wandelterrein moeten verplaatsen van de Hobokense Polder naar die van Kruibeke. Eigenlijk kwam die verhuis ons goed uit, want met een baby waren die bospaadjes niet echt aangenaam meer. Hier werd echter een paar jaar geleden alles mooi heraangelegd. Nu heb je over het hele gebied een aantal mooie wandel- en fietspaden die erg gebruiksvriendelijk zijn. Je ziet hier zelfs Segways rondrijden. Onze hond kan zich nu elk weekend helemaal uitleven,terwijl wij hier rustig met de kinderwagen kunnen stappen.’

Polders van Kruibeke

1. Heerlijk wandelen langs de polders

Weinig plekken die zo rustgevend zijn als het poldergebied van Kruibeke. De weidse landschappen en karaktervolle waterwegen die dit landschap domineren vormen samen een oase van rust. Hier krijgen eb en vloed vrij spel en een deel van het gebied komt zelfs dagelijks onder water te staan. De 8,4 km lange Barbierbeekroute brengt je langs de mooiste plekjes van de Polders van Kruibeke!
 
Temse

2. Een stukje puur natuur in Temse

Genieten van de mooie natuur, vogels spotten of relaxen tijdens een wandeling: het Tielrodebroek in Temse is de perfecte plek om te ontsnappen aan het dagelijkse leven. Dit gecontroleerd overstromingsgebied van meer dan 90 ha ligt aan de samenvloeiing van de Schelde en de Durme. Bij springtij zorgen 'de watervallen van Tielrode' hier voor een spectaculair landschap. De polders op z'n best!
 
B&B Baz

3. Heerlijk kindvriendelijk overnachten

Bij B&B BAZ in Kruibeke is alles aanwezig voor een schitterende gezinsvakantie. In het vakantieappartement beschik je over een volledig uitgeruste keuken, ideaal voor langere verblijven, een ruim terras en zelfs een wasmachine. De grote troef van deze B&B is echter de tuin met buitenzwembad, sauna, tafeltennis en een avontuurlijke speelhoek voor kinderen. Plezier voor het hele gezin!
 

Wat is jouw StapAf moment? Laat het ons weten!

Mijn StapAf moment

Tips van StapAf'ers Stephanie & Joery

Stephanie & Joery
Stephanie & Joery

StapAf'ers in beeld