Weekendje weg met de hond erbij? In deze Oost-Vlaamse logies is je viervoeter van harte welkom.

Weekendje weg met de hond

B&B De Schaepsgerwe (Eeklo)

Onthaasten en genieten staan centraal in De Schaepsgerwe, in het hart van het Meetjesland. Gastvrouw Rita biedt twee prima uitgeruste kamers met uitgebreid ontbijt aan, plus ook warme maaltijden en lunchpakketten voor wie daar zin in heeft. Aan wandelroutes geen gebrek in de buurt.

De Oude Kalevalleiroute bijvoorbeeld brengt je langs de kastelendorpen Merendree, Vinderhoute en Lovendegem, en in provinciaal domein Het Leen ligt een netwerk van 36 kilometer wandelpaden op je wachten. Je hond mag mee ravotten, maar hou hem zeker aan de leiband!

Boek je verblijf

B&B Sedum (Waasmunster)

Aan de rand van de Waasmunsterse heide, een paradijs voor wandelaars en fietsers, ontvangen Caroline en Rudi je in hun gezellige gastenkamer waar ook je welopgevoede hond welkom is. Mits je de (gratis aangeboden) kamerkennel gebruikt, weliswaar. Vlakbij kan je met de Roosenberg wandelroute heerlijk wandelen in de buurt van de Durme en Kasteel Blauwendael.

Boek je verblijf

Van der Valk Hotel (Nazareth)

Op een boogscheut van Gent en vlakbij de Leiedorpen Sint-Martens-Latem en Deurle logeer je betaalbaar luxueus in dit goed bereikbare Van der Valk Hotel. Ook om lekker te eten en te relaxen hoef je niet ver te lopen: bij het hotel hoort een smaakvol restaurant, een tearoom en een sauna. Neem zeker een kijkje bij de arrangementen!

Boek je verblijf

Vakantiewoning De Heimeer (Stekene)

Met de hond(en) én je kinderen op weekend? Dan heb je het vast naar je zin in deze mooie, ruime vakantiewoning met speeltuin in het Stiltegebied van Stekene. Maak een Boudeloopje door de Fondatie van Boudelo.

Boek je verblijf

Vakantiewoning Den Haegepreeck (Horebeke)

Op zoek naar een uitvalsbasis voor een deugddoend wandelweekend in de Vlaamse Ardennen? In het groene golvende landschap van Horebeke, met zowel de Zwalmstreek als de Getuigenheuvels vlakbij, zit je ideaal in deze romantische hoeve met volledig afgesloten tuin. Den Haegepreeck – een verwijzing naar de verboden calvinistische protestantste kerkdiensten van vroeger – ligt in de ‘Geuzenhoek’ Korsele en aan de voet van de legendarische Molenberg uit de Ronde van Vlaanderen. Stap de deur uit, en je zit meteen op de Geuzenhoekroute

Boek je verblijf

5x logeren: honden toegelaten

StapAf
StapAf

StapAf is de grootste fiets-en wandelcommunity van Vlaanderen.

Abonneer je op ons gratis magazine én onze maandelijkse nieuwsbrief vol fiets-en wandeltips via www.stapaf.be