Nooit eerder overnachtten zoveel mensen in Oost-Vlaanderen als dit jaar. Er zijn dan ook heel wat unieke logies te vinden. Deze 5 nieuwe toppers vullen het zo al mooie lijstje aan.

5 Nieuwe logies

Boetiekhotel 1898 The Post (Gent)

Authentieke traphallen met marmer, hoge gangen en ramen, houten vloeren, originele dakbogen, overal antiek meubilair: dit gloednieuwe boetiekhotel in het vroegere Postgebouw op de Korenmarkt ademt één en al luxe en geschiedenis. Alle 38 kamers en suites - met als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt de Tower Suite in het torentje - bieden een fenomenaal uitzicht op de stad. ’s Ochtends staat een uitgebreid Amerikaans buffet voor je klaar, voor je slaapmutsje zorgen barmannen van wereldklasse in de cocktailbar The Coddler.

Boek je verblijf

Le Bonheur de Louise

Vakantiewoning Le Bonheur de Louise (Louise-Marie)

In een van de mooiste dorpjes van wandelwalhalla Vlaamse Ardennen kan je sinds kort logeren in deze pracht van een vakantiewoning met alles erop en eraan. Tot en met een overdekte buitenkeuken en een loungeterras! Een duik in de hottub zet de kers op de taart van dat perfecte wandel- of fietsdagje.

Boek je verblijf

B&B BAZ

B&B BAZ (Bazel)

Een voormalige doktersvilla in Bazel werd BAZ, een heerlijk rustige B&B met vijf verbljven: een familiekamer, een studio, een kamer die volledig is aangepast aan rolstoelgebruikers, een luxe tuinhuisje en een vakantieappartement met uitzicht op het kasteelpark. Vanuit Bazel maak je met de Kruibeekse Kreekroute een heerlijke wandeling door de Polders van Kruibeke. Of neem de veerboot naar de al even gezellige dorpjes Wintam en Hingene.

Boek je verblijf

B&B Het Blauwe Huis

B&B Het Blauwe Huis (Sint-Goriks-Oudenhove)

Katelijne, Dirk en hun Siamese kater verwelkomen je in het ‘klein, ambachtelijk designmuseum’ Het Blauwe Huis vlakbij Zottegem. Dat ze gek zijn op reizen en exotiek, bewijzen de namen van de kamers in hun bijhorende B&B: hier kruip je onder de lakens bij Marco Polo, Sir Thomas Stanford Raffles en Sheherazade. Met het wandelnetwerk Zwalmvallei stippel je à la carte je eigen wandelingen uit.

Boek je verblijf

B&B De Stuifduinen

B&B De Stuifduinen (Wetteren)

Op wandelafstand van het Provinciaal Domein Den Blakken onthaast je in stijl in De Stuifduinen, een fietsvriendelijke B&B met uitzicht op het Scheldelandschap wat verderop. Voor wie langer dan één nacht wil blijven, zijn er mooie arrangementen, zoals een fiets- en wandelweekend en een bubbelarrangement. De Kalkense Meersen, een van de mooiste fiets- en wandelgebieden van de provincie, liggen op een boogscheut.

Boek je verblijf

5 nieuwe logies

StapAf
StapAf

StapAf is de grootste fiets-en wandelcommunity van Vlaanderen.

Abonneer je op ons gratis magazine én onze maandelijkse nieuwsbrief vol fiets-en wandeltips via www.stapaf.be