Verwenmodus aan, sauna of bubbelbad in en genieten maar van een weldadig weekendje weg in deze vier Oost-Vlaamse logies!

Wellness Weekend

B&B Het Leeghof

B&B Het Leeghof (Boekhoute)

Je hoofd leegmaken zonder ver te reizen, dat belooft gastenverblijf Het Leeghof in het voormalige Meetjeslandse vissersdorpje Boekhoute. Slapen doe je hier in ruime suites met zithoek en terras, relaxen kan in het saunacomplex binnen of de houtgestookte Finse sauna in de tuin. ’s Ochtends wacht je een uitgebreid ontbijt in de gezellige theekamer van het gastenverblijf.

Boek je weekendje wellness

Wandelen vlakbij: de Veertje over-route

Trek jezelf met het voerveertje het Leopoldkanaal over en snuif de stilte van de Meetjeslandse kreken op met de Veertje over-route.

Pillows Grand Hotel Reylof

Pillows Grand Hotel Reylof (Gent)

Sandton Grand Hotel Reylof in de Hoogstraat werd eind vorig jaar Pillows Grand Hotel Reylof, een luxe boetiek hotel met nog chiquere kamers, het toprestaurant LOF en een pas geopende spa en fitness in het koetshuis van de statige herenwoning. Neem na een dagje Gent een deugddoende duik in het wellnessbad, kom tot rust in de Finse sauna of laat je compleet verwennen met een schoonheidsbehandeling, massage of lichaamsscrub.

Boek je weekendje wellness

Wandelen vlakbij: Ga op stap door het magische avondlandschap van Gent met de Lichtplanwandeling.

B&B Casa Cosi

B&B Casa Cosi (Lokeren)

Heidi is je gastvrouw in Casa Cosi, een B&B in cottage-stijl vlakbij het Lokerse stadscentrum. Geen nood: het weidse uitzicht over het platteland doet je zo vergeten dat je in de buurt van de stad logeert. Culinair genieten, wellnessen, de natuur intrekken of gewoon tot rust komen, het kan hier allemaal. Zin in meer dan een sauna en bubbelbad? Boek dan een deugddoende massage of beautybehandeling.

Boek je weekendje wellness

Wandelen vlakbij: De Molsbroek-Buylaersroute brengt je naar twee mooie natuurgebieden op een steenworp van het centrum.

B&B Vita Roka

B&B Vita Roka (Ursel)

Aan de rand van het Drongengoedbos in Ursel legt B&B Vita Roka je in de watten in drie luxueuze gastenkamers met alles erop en eraan. Geniet na je fikse boswandeling van de uitgebreide wellnessfaciliteiten: behalve in het verwarmde binnenzwembad kan je hier ook in de jacuzzi en infraroodsauna duiken, of je spieren testen aan de fitnesstoestellen. 

Boek je weekendje wellness

Wandelen vlakbij: de Drongengoedroute

Duik het Drongengoedbos in, drink een Augustijn in de Drongengoedhoeve en sta versteld van het prachtige Maldegemveld met de Drongengoed wandelroute.

4x weekendje wellness

StapAf
StapAf

StapAf is de grootste fiets-en wandelcommunity van Vlaanderen.

Abonneer je op ons gratis magazine én onze maandelijkse nieuwsbrief vol fiets-en wandeltips via www.stapaf.be