Een weekendje Oost-Vlaanderen gepland maar nog op zoek naar een leuke plek om te overnachten? Deze nieuwe logies kunnen we je alvast warm aanbevelen.

Nieuwe logies

Maisonfaro

Vakantiewoning Maisonfaro (Ronse)

Middenin het historische centrum van Ronse ligt Maisonfaro, een elegante, knap ingerichte én bijzonder kindvriendelijke vakantiewoning waar je met tien personen terecht kunt. Kinderen en tieners hebben hier hun eigen speelkamer, terwijl volwassenen kunnen biljarten, kickeren of darten in de ontspanningsruimte. Gastvrouw en interieurarchitecte Natasia Fanariotis, die de woning zelf inrichtte, ontvangt je met open armen. Wat er in Ronse zoal te beleven valt, ontdek je op de website van Toerisme Ronse. Of ga vlakbij een frisse neus halen langs het wandelnetwerk Getuigenheuvels Vlaamse Ardennen.

Tip: ga logeren vóór 31 januari 2018 en geniet van 50% korting!

Boek je verblijf

De Stuifduinen

B&B De Stuifduinen (Wetteren)

In Scheldeland onthaasten in stijl kan voortaan in De Stuifduinen, een fietsvriendelijke B&B vlakbij het Provinciaal Domein Den Blakken en de Warandeduinen in Wetteren. Geniet van een fietstocht langs de Schelde of neem de veerboot in Schellebelle en trek eropuit door de Kalkense Meersen. ’s Ochtends wacht je een lekker ontbijt met alles wat je nodig hebt om je dag goed te beginnen.

Tip: neem zeker ook een kijkje bij de arrangementen!

Boek je verblijf

De Koolputten

B&B De Koolputten (Waasmunster)

De site De Koolputten in de schaduw van de befaamde Mirabrug heeft zijn naam niet gestolen: hier stond ooit een kolenhandel met laad- en loskade, die met veel respect voor het verleden werd omgetoverd tot een prachtig nieuw complex met een feestzaal, een brasserie en een B&B met zes piekfijn ingerichte gastenkamers. Vertrek van hieruit voor een verkwikkende fiets- of wandeltocht langs de Durme, ontdek het gezellige Waasmunster of kies voor avontuur en ga in de buurt geocachen.

Tip: Bestel hier je cadeaubon en verras iemand anders met een weekendje weg of een etentje in De Koolputten!

Boek je verblijf

GREAT

B&B GREAT (Gent)

Interieurarchitect Greetje Tuts legt je in de watten op een toplocatie in het historische centrum van Gent: het Prinsenhof, de wijk aan de voet van het Gravensteen. Hier logeer je in een historisch pand dat duurzaam werd gerenoveerd tot een B&B met vier gastenkamers én een appartement voor lange(re) verblijven. Aan Greetje heb je de ideale bovenbuur voor tips en regelingen voor een heerlijk verblijf in de Arteveldestad.

Tip: Bezoek Gent tussen 31 januari en 4 februari 2018 en vergaap je aan het werk van tientallen lichtkunstenaars tijdens het 4deLichtfestival.

Boek je verblijf

4x warm aanbevolen logies in 2018

StapAf
StapAf

StapAf is de grootste fiets-en wandelcommunity van Vlaanderen.

Abonneer je op ons gratis magazine én onze maandelijkse nieuwsbrief vol fiets-en wandeltips via www.stapaf.be