de lievde

Ook in augustus bruist Oost-Vlaanderen van de festivals. Geen zin om nadien nog huiswaarts te trekken? Aan logeermogelijkheden geen gebrek!

Logies in de buurt van festivals

B&B Bistro Vienna

B&B Bistro Vienna (Lokeren)

Wat te doen wanneer ster-deejays en internationale toppers pas in de late uurtjes het podium op gaan? Na de Lokerse Feesten een nachtje (of twee) blijven slapen, natuurlijk. In B&B Bistro Vienna bijvoorbeeld, een volledig gerenoveerd herenhuis vlakbij het station. Alle kamers zijn tijdloos en comfortabel ingericht met eigen badkamer, airco, digitale televisie en gratis wifi.

Boek je verblijf

B&B De Lievde

B&B De Lievde (Lovendegem)

Dansmuziek staat eind augustus meer dan ooit centraal op het Boombalfestival, waar je kunt swingen in maar liefst 3 danstempels. Een klein, intiem podium met buitendansvloer maakt het plaatje compleet. Rust achteraf vind je in B&B De Lievde, een charmelocatie langs de Lieve met prachtige wellnessfaciliteiten én een buitenzwembad.

Boek je verblijf

B&B Huis van de Kapitein

B&B Het Huis van de Kapitein (Lokeren)

Ook dit jaar ontvangen de Fonnefeesten in Lokeren weer heel wat (inter)nationale artiesten. Breng dit gratis festival een bezoekje en blijf overnachten in het Huis van de Kapitein, op wandelafstand van het centrum van Lokeren. B&B Huis van de Kapitein, ofte The Captain's Lodge, werd volledig gerenoveerd en ingericht in Engelse stijl. 

P.S. Er is een overdekt zwembad!

Boek je verblijf

B&B Befour

B&B Befour (Aalst)

Foodtruck festival HAP palmt het weekend van 10, 11 en 12 augustus de Graanmarkt van Aalst in. Blijven slapen kan in B&B Befour. De grootste troef van deze B&B is ongetwijfeld de ligging: op wandelafstand van hartje Aalst, de hoek om ligt het mooie stadspark en op 500 meter van de Dender. De voormalige textielfabriek beschikt over 7 kamers met hedendaagse inrichting.

Boek je verblijf

4x logeren na je festival

StapAf
StapAf

StapAf is de grootste fiets-en wandelcommunity van Vlaanderen.

Abonneer je op ons gratis magazine én onze maandelijkse nieuwsbrief vol fiets-en wandeltips via www.stapaf.be

Deel deze logeertips