Een weekendje weg gepland met de kinderen? Boek nu jouw kindvriendelijke logeerplek in Oost-Vlaanderen.

Kindvriendelijke logies

De Pereboom

B&B De Perenboom (Belsele)

Telt je gezin zes leden of meer, of trek je er met een andere familie op uit? B&B De Perenboom combineert de voordelen van de B&B én die van een vakantiewoning in een exclusief aanbod voor groepen tot acht personen. Je verblijft in een gerenoveerde hoeve met een rijke geschiedenis, omringd door weides met paarden en een leuk terras. Sint-Niklaas met zijn Waasland Shopping Center en recreatiepark De Ster ligt vlakbij.

Boek je verblijf

Provinciaal Domein De Gavers

Provinciaal Domein De Gavers (Geraardsbergen)

Voor een actieve vakantie te midden van de rollende heuvels van de Vlaamse Ardennen moet je in het Provinciaal Domein De Gavers zijn. Wandelen en fietsen, zwemmen in het indrukwekkende sport- en recreatiecomplex, minigolfen, klimmen, bootje varen of hengelen: het kan hier allemaal. Ook wat overnachten betreft zijn er tal van mogelijkheden: jeugdherberg, viersterrencamping, trekkershut of bungalow.

Je eigen fiets- of wandeltochten in de buurt stippel je zo uit op het fietsnetwerk Vlaamse Ardennen of het wandelnetwerk Bronbossen. Extra inspiratie nodig? Surf naar www.wandelwalhalla.be voor wandelroutes en inspirerende verhalen.

Boek je verblijf

't Klein Burkelhof

Vakantiewoning en B&B ‘t Klein Burkelhof (Maldegem)

Met het hele gezin voor een weekend (of langer) de boer op: het kan in ’t Klein Burkelhof, een op en top moderne vakantiehoeve in het Meetjesland. Zowel groot als klein kan hier een handje toesteken bij het voederen van de dieren of het binnenhalen van de koeien en kalfjes. Vier pony’s, een ezeltje en een kleine Shetlander staan klaar voor ritjes binnen de afspanningen, erbuiten liggen de Meetjeslandse kreken op jou te wachten. ’s Avonds duik je onder de wol in een van de knap ingerichte appartementen  of gastenkamers.

Boek je verblijf

Hostel Uppelink

Hostel Uppelink (Gent)

Centraler kan je in Gent bijna niet zitten dan in het low budget hostel Uppelink op de hoek van de Korenlei en de Sint-Michielsbrug. In het historische gebouw waar ooit Erasmus en de Spaanse koning Filips II over de vloer kwamen, logeer je vandaag voor een habbekrats in comfortabele kamers met uitzicht op de beroemde Gentse torenrij. Leuk voor de kinderen: aan het hostel kan je in een kajak springen en de highlights langs de Gentse binnenwateren verkennen, inclusief de Kraanlei, het Gravensteen en de Rabottorens.

Deel zeker jouw foto’s op Instagram met de hashtags #visitgent en #stapaf!

Boek je verblijf

4x kindvriendelijk logeren

StapAf
StapAf

StapAf is de grootste fiets-en wandelcommunity van Vlaanderen.

Abonneer je op ons gratis magazine én onze maandelijkse nieuwsbrief vol fiets-en wandeltips via www.stapaf.be