Op zoek naar méér dan alleen maar een gezellige slaapplaats in Oost-Vlaanderen? Deze vier logies ontvangen je met open armen én staan klaar met leuke activiteiten ter plaatse.

Activiteiten bij je logie

't Klein Burkelhof

‘t Klein Burkelhof (Maldegem)

Kom proeven van het leven op de boerderij en geniet van een unieke ervaring voor het hele gezin op ’t Klein Burkelhof in het Meetjesland. Zowel klein als groot kan meehelpen bij het voederen van de dieren en het binnenhalen van de koetjes en de kalfjes. Liever actieve spelletjes? Op het domein staat een schuur boordevol typische Vlaamse volksspelen. Ga lekker uitwaaien in het uitgestrekte en verrassende krekengebied wat verderop, en duik onder de lakens in je comfortabele appartement of gastenkamer.

Boek je verblijf

Hof van Lier

Hof van Lier (Zandbergen)

Gravin de Lalaing is je gastvrouw in het 18de-eeuwse Hof van Lier in Zandbergen, een deelgemeente van Geraardsbergen. De historische hoeve van het kasteel de Lalaing werd een pracht van een B&B in landelijke sfeer, waar je ontwaakt met lekkere streekproducten bij het ontbijt en je hart kunt ophalen tijdens een paardrijles of een koetstocht. Ook je eigen brood bakken kan, want de eigenaars bliezen ook het bakhuis van de hoeve nieuw leven in.

Boek je verblijf

De Kollebloem

De Kollebloem (Sint-Lievens-Esse)

De Kollebloem is niet alleen een bioboerderij in de heuvelachtige uitlopers van de Vlaamse Ardennen, maar ook een gastvrije B&B met drie knusse kamers voor één of twee personen. Uitbaatster Leen, expert in de biologische en vegetarische keuken, vergast je elke ochtend op een bio ontbijtbuffet met streekproducten. Zelf kokkerellen kan hier ook, tijdens kooklessen met streekeigen groenten recht van het veld.

Boek je verblijf

Charme Hotel Boskapelhoeve

Charme Hotel Boskapelhoeve (Buggenhout)

Vlakbij het imposante Buggenhoutbos met zijn 500-jarige Boskapel en grazende Galloways is het heerlijk logeren in de Boskapelhoeve. Het viersterrenhotelhotel bestaat uit twee monumentale hoevegebouwen met een prachtige groene binnentuin, een buitenjacuzzi en een ontspanningsloft met bar, pooltafel en leeshoek met haard. Een weekendje weg met kookgrage vrienden of de hele familie? Verfijn dan je culinaire kunsten tijdens een kookworkshop met dagverse producten.

Boek je verblijf

4x actief logeren

StapAf
StapAf

StapAf is de grootste fiets-en wandelcommunity van Vlaanderen.

Abonneer je op ons gratis magazine én onze maandelijkse nieuwsbrief vol fiets-en wandeltips via www.stapaf.be