Nog zin in een zomerweekend Oost-Vlaanderen, of al volop die najaarstrip aan het plannen? Deze nieuwe logeeradressen kunnen we je warm aanbevelen.

Nieuwe logies

Atelier Turquoise

Atelier Turquoise Guesthouse (Gent)

Behalve een keramiekatelier van moeder-dochterduo Kristien en Charlotte is Atelier Turqoise nu ook een prachtig gedecoreerd gastenverblijf vlakbij het Gentse Sint-Pietersstation. Koppels kunnen in het statige herenhuis overnachten in een heuse deco suite met privé-terras, voor gezinnen is er een volledig uitgerust appartement in mediterrane stijl. Wie houdt van unieke kleurencombinaties, vintage en smaakvolle verwennerij, weet waarheen!  
 
B&B De Moeraseik

B&B De Moeraseik (Zele)

Aan de groene rand van Zele logeer je in alle rust in deze nieuwe luxe driepersoonssuite/vakantiestudio met eigen ingang en volledig uitgeruste keuken. Zin in een wandeling of fietstocht in de buurt? De uitbaters zetten je graag op weg met tips én kaarten met knooppuntroutes. Het fantastische uitzicht op de groene omgeving krijg je er gratis bovenop.

Boek je verblijf

Vakantiewoning Samuus

Vakantiewoning Samuus (Brakel)

Met een groep vrienden of familie op weekend? Vakantiehuis Samuus biedt plaats aan 30 tot 32 personen in een gerenoveerde hoeve in hartje Vlaamse Ardennen. Aan ontspanningsmogelijkheden voor klein en groot geen gebrek: op de speelzolder kun je pingpongen en kickeren, buiten ligt een evenwichtsparcours op je te wachten, en in de schuur staan fietsen en gocarts voor je klaar. Liever wandelen? Stippel je eigen routes uit op het wandelnetwerk Bronbossen of stap vanuit de vakantiewoning naar de Toepkapel voor een weids panorama op de omgeving.

Boek je verblijf

Vakantiewoning Zente

Vakantiewoning Zente (Sint-Laureins)

Het zengevoel overvalt je vanzelf in Zente, een sfeervol ingerichte vakantiewoning met eigen wellness te midden van het Meetjeslandse krekengebied. Bezoek Gent, Brugge of Sluis, duik na een fikse wandeling de sauna en jacuzzi in, of laat je extra verwennen met een Thaise massage. Boek je een verblijf met aankomst vóór 30 september, dan zetten je gastheren een fles bubbels voor je koud!

Boek je verblijf

4 x logeren in ’t nieuw

StapAf
StapAf

StapAf is de grootste fiets-en wandelcommunity van Vlaanderen.

Abonneer je op ons gratis magazine én onze maandelijkse nieuwsbrief vol fiets-en wandeltips via www.stapaf.be