Een trip naar Oost-Vlaanderen gepland en zin om te blijven overnachten? Ook in deze nieuwe logeeradressen zien ze je maar al te graag komen!

Nieuwste logies

The Hide

The Hide (Gent)

Zeven luxeflats in hartje hart, voor een weekendverblijf of langer: dat is The Hide aan de Nederkouter, dé hippe buurt van de Arteveldestad. Design en het ‘home away from home’-gevoel voeren de boventoon in dit creatieve concept van Barbara Symons en interieurspecialist Pieter Thooft.
 
B&B Notarishuis

B&B Notarishuis (Beveren-Waas)

De naam verklapt het al: B&B Notarishuis vond onderdak in een notariswoning uit de jaren ’60, die volledig werd heringericht om gasten te ontvangen. Gastvrouw Seema verwelkomt je in vorstelijke stijl, of wat dacht je van handgemaakte Engelse bedden, lakens van Egyptisch katoen en Italiaans marmer in de badkamer? 
 
B&B Petit Prince

B&B Petit Prince (Gent)

Behalve een literaire klassieker is Petit Prince sinds kort ook een smaakvolle B&B dichtbij het centrum van Gent, maar toch rustig gelegen. ’s Ochtends staat een uitgebreid ontbijt voor je klaar, en ook ’s avonds kan je hier desgewenst proeven van de Belgische keuken. Of je trekt de stad in natuurlijk, voor een etentje in één van de 170 Gentse restaurants.
 
Sint-Jacobshoeve

Sint-Jacobshoeve (Oudenaarde)

Oudenaarde is dé Oost-Vlaamse citytripbestemming voor wie graag een portie cultuur mixt met wandelen of fietsen. Logeren kan aan de voet van de beroemde Koppenberg in Melden, waar de 19de-eeuwse Sint-Jacobshoeve werd verbouwd tot een prachtige vakantiewoning voor 12 personen. Uiteraard met alles erop en eraan, een ommuurde binnentuin en een overdekt terras. 
 

4 nieuwe logies in 2019

StapAf
StapAf

StapAf is de grootste fiets-en wandelcommunity van Vlaanderen.

Abonneer je op ons gratis magazine én onze maandelijkse nieuwsbrief vol fiets-en wandeltips via www.stapaf.be