Met ons nieuwe fietsboekje zin gekregen in een trip richting Meetjesland? Maak er meteen een weekendje van en blijf gezellig logeren!

Logeren in het Meetjesland

Vita Roka

B&B Vita Roka (Ursel)

Aan de rand van het Drongengoedbos, in een strak en modern kader, verwent B&B Vita Roka je met luxueuze kamers, een jacuzzi, een infrarood sauna én een schitterend binnenzwembad. Boek als extra verwennerij een wellnessarrangement, mét eventueel een anti-stressbehandeling. ’s Ochtends wacht je een ontbijt met streek- en eigengemaakt lekkers.

Boek je verblijf

De Zonnebrug

Charmeverblijf De Zonnebrug (Sint-Jan-in-Eremo)

In De Zonnebrug kies je uit twee formules: ofwel logeer je in de vakantiewoning Het Landhuis, ofwel overnacht je in de authentiek gerenoveerde B&B De Dijkhoeve. Naast een gezellige infrastructuur geniet je van een grote tuin, een boomgaard, een weide met Hampshire schapen en een biologische moestuin. In de buurt: niets dan groene rust, met een eindeloos zicht op het Leopoldskanaal en de Meetjeslandse kreken.

Boek je verblijf

De Molenkreek

De Molenkreek (Sint-Margriete)

Met het hele gezin op stap? Dan zit je meer dan goed in De Molenkreek, een B&B en vakantiewoning middenin de Meetjeslandse polders. Fietsen, wandelen of gewoon genieten van de stilte, hier komt iedereen aan zijn trekken. Leuk voor de kinderen: vlakbij de kreek kun je ook overnachten in een piekfijn uitgeruste woonwagen.

Boek je verblijf

Den Hof

Hotel Den Hof (Zelzate)

Middenin een groen park in hartje Zelzate ligt dit charmante hotel met 32 luxekamers, een trendy oak bar en een gastronomisch restaurant. Voor wie langer dan één nacht wil blijven, zijn er mooie arrangementen. Een fiets- en wandelarrangement bijvoorbeeld, een prettig geprijsd Dine, Sleep & Dream Sweet-arrangement of een culinair weekend.

Boek je verblijf


 

Wil je nog meer logiestips ontdekken? Bestel het gratis fietsboek Meetjesland

  • 4 nieuwe routes met leuke fietsverhalen
  • unieke portretten van echte locals
  • boordevol tips voor onderweg
  • mooie logeeradresjes

Bestel je gratis fietsboek

4 logeertips in het Meetjesland

StapAf
StapAf

StapAf is de grootste fiets-en wandelcommunity van Vlaanderen.

Abonneer je op ons gratis magazine én onze maandelijkse nieuwsbrief vol fiets-en wandeltips via www.stapaf.be