Bloemen of planten fetish? Of beide? Breng dan zeker deze 4 evenementen een bezoek en dompel je onder in een groene oase. Get inspired!

4x Groene vingers

Tuindagen Park van Beervelde

1. Tuindagen Park van Beervelde (10, 11 en 12 mei 2019)

Het zijn weer hoogdagen voor tuinliefhebbers en plantfanaten. Breng op 10 t.e.m. 12 mei een bezoekje aan de Tuindagen in het Park van Beervelde met als thema “Italië”. Verlies jezelf in de Italiaanse sfeer, proef van de Italiaanse delicatessen en bewonder de nieuwste trends in tuinarchitectuur en tuindecoratie.
 
Kasteel Ooidonk

2. Lifestyle Tuinbeurs Ooidonk (20, 21 en 22 april 2019)

Ook dit jaar vindt de Lifestyle Tuinbeurs plaats in het kasteeldomein Ooidonk. Deze editie gaat door tijdens het paasweekend. Liefhebbers van natuur, tuinen en decoratie vinden er zo’n 100-tal exposanten terug. Voor de kids is er kinderanimatie, een stand met pony’s en boomklimmen voorzien. Het kasteel zelf kun je ook bezoeken mits een kleine toeslag.
 
Huis Beaucarne

3. Garden party en start tentoonstelling (vanaf 4 mei)

Op 4 mei, tussen 14u en 22u, start de nieuwe tentoonstelling in Huis Beaucarne. Voor de opening organiseren Lena en Julien een heuse garden party! Kom genieten van heerlijke proevertjes en live muziek. Je krijgt ook al een klein voorproefje van de nieuwe collectie te zien in het theehuis Beaucarne. De rest van de tentoonstelling gaat door in een kamer gewijd aan het verhaal van Jean Baptiste Beaucarne. De man met een grote passie voor exotische planten en degene die de tuinen van het huis liet bouwen.
 
Markt Oudenaarde

4. Bloemenmarkt Oudenaarde (5 mei 2019)

De Grote Markt is het decor voor de jaarlijkse bloemenmarkt van Oudenaarde. Meer dan 20 standhouders brengen hun mooiste assortiment bloemen en planten mee. Kinderen leren tijdens een leuke workshop zelfs knutselen met bloemen. Kom op 5 mei zeker eens langs tussen 8u en 17u.
 

4 evenementen in het groen

StapAf
StapAf

StapAf is de grootste fiets-en wandelcommunity van Vlaanderen.

Abonneer je op ons gratis magazine én onze maandelijkse nieuwsbrief vol fiets-en wandeltips via www.stapaf.be