Warning message

De inzendingen voor dit formulier zijn afgesloten!

Word Van Eyck ambassadeur

INSCHRIJVEN STAP VOOR STAP

 1. Plaatsen zijn beperkt! We willen aan zoveel mogelijk zaken de kans geven om deel te nemen. Daarom kan je met maximum twee personen per logies, restaurant of café inschrijven.
 2. Vul één formulier in per persoon.
 3. Geef bij je inschrijving aan wat je motivatie is om deel te nemen aan het traject.
 4. Per inschrijving ontvang je een bevestiging op je scherm én in je mailbox.

ALGEMENE VOORWAARDEN

 1. Deelname is gratis.
 2. Je kan enkel inschrijven als je zowel de workshop Gastvrijheid en intro op Van Eyck als de preview op de tentoonstelling in het MSK kan bijwonen.
 3. Inschrijven kan tot maandag 6 januari 2020 (of tot het aantal maximum inschrijvingen bereikt is).
 4. De inschrijving is pas geldig zodra Toerisme Oost-Vlaanderen je inschrijvingsformulier heeft ontvangen.
 5. Je inschrijving kan je tot en met maandag 6 januari 2020 kosteloos annuleren.
 6. Voor annulaties die ons vanaf dinsdag 7 januari 2020 bereiken of voor deelnemers die niet opdagen op de gekozen data rekenen we echter 20 EUR per persoon aan (factuur wordt later toegestuurd). Bij overmacht (extreme weersomstandigheden, staking...), ziekte of sterfgeval wordt logischerwijs geen annulatievergoeding gevraagd.
 7. Toerisme Oost-Vlaanderen, Horeca Forma, Stad Gent en Puur Gent verwerken je gegevens in het kader van de opleiding. De gegevens worden uitsluitend gebruikt in het kader van de opleiding 'Word Van Eyck ambassadeur' en om je te informeren over onze dienstverlening.  Meer weten? Raadpleeg ons Privacy- en cookiestatement
 8. Toerisme Oost-Vlaanderen neemt foto's tijdens het opleidingstraject die gebruikt worden voor sectorcommunicatie via de kanalen van Toerisme Oost-Vlaanderen en voor de perswerking. Je kan hieronder aangeven of je hier al dan niet akkoord mee bent.