Warning message

De inzendingen voor dit formulier zijn afgesloten!

Inschrijving ontdekkingsdag The Big Five 17/05

Laat je inspireren en beleef vijf van de grootste Gentse eventlocaties met een capaciteit van of meer dan 500.

Schrijf je nu gratis in voor deze famtrip georganiseerd door MeetinGent & Oost-Vlaanderen. Let wel: bij inschrijving kom je voorlopig op de wachtlijst te staan. De ontdekkingsdag is op dit moment volzet maar het is goed mogelijk dat er plaatsen vrijkomen. 

Datum: vrijdag 17 mei 2019

PROGRAMMA: 

08:30: Verwelkoming in het Flex Meeting Center van Flanders Expo met een welksomstontbijt

Bezoek aan de volgende meeting- en eventlocaties: 

17:00 voorziene einde aan Flanders Expo

Je kan jouw wagen gratis parkeren op de parking van Flanders Expo. Hier vind je een filmpje met wegbeschrijving naar de juiste parking aan Flanders Expo. Via google maps: https://bit.ly/2uF7caz

Verplaatsing tussen de locaties wordt voorzien.

First come first served!

Kan je er niet bij zijn? Hou onze nieuwsbrief in de gaten en blijf op de hoogte van de volgende ontdekkingsdagen in 2019 in Oost-vlaanderen en Gent!
Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Schrijf je dan hier in.

Graag tot dan!

Het MeetinGent & Oost-Vlaanderen team

We gaan voor een 'zero waste' event. Catering en verplaatsing worden voorzien doorheen de hele dag, gelieve ons in het geval van annulatie 48u op voorhand te verwittigen. Na 48u of bij no shows rekenen we 30 EUR aan. Bedankt voor je begrip!

(!) U bent pas defintief ingeschreven wanneer u van ons een bevestigingsmail ontvangt. Ontvangt u dit niet, dan liep er iets fout bij de inschrijving. Contacteer ons in dit geval via: hello@meetinovl.be.