Warning message

De inzendingen voor dit formulier zijn afgesloten!

Inschrijving BBQ Workshop 14/06/19

Jouw niet te missen ontmoeting met Oost-Vlaamse meeting- en eventaanbieders

Wij zorgen voor een ideale match met de locaties die jou interesseren! 

BBQ WORKSHOP

Op zoek naar de geknipte locatie voor je volgende vergadering, event of teambuilding in Oost-Vlaanderen? Kom grillen & chillen op de BBQ Workshop van MeetinGent & Oost-Vlaanderen in het charmante kader van Wijndomein Nobel te Lochristi. Een uniek ontmoetingsmoment dat vraag en aanbod in de event- en meetingsector samenbrengt. Terwijl professionele BBQ-chefs je de vurigste tips & tricks bijbrengen, maken gedreven Oost-Vlaamse ondernemers je wegwijs in hun aanbod aan locaties en concepten.

MeetinGent & Oost-Vlaanderen is het meetingbureau van Toerisme Oost-Vlaanderen voor de Oost-Vlaamse meeting- en eventsector. Dit bureau maakt je gratis en neutraal wegwijs in het Oost-Vlaamse aanbod! 

Schrijf je GRATIS in en…

  • ONTDEK alle troeven van MeetinGent & Oost-Vlaanderen, jouw persoonlijke gids naar de perfecte meeting- en eventlocatie
  • ONTMOET aanbieders uit de meeting- en eventsector en laat je inspireren
  • PROEF van Oost-Vlaamse wijnen en streekproducten
  • BELEEF een bijzonder netwerkmoment tussen de wijnranken van het Oost-Vlaamse wijndomein Nobel

 

PRAKTISCH

Vrijdag 14 juni van 11:30 tot 14:00 in Wijndomein Nobel, Denen 33, 9080 Lochristi. www.wijndomeinnobel.be

Chefs van BBQ Academy: https://bbqacademy.be/

De plaatsen zijn beperkt, laat dus vóór 3 juni snel weten of je erbij bent op vrijdag 14 juni! 1 persoon per bedrijf toegelaten.

Meer info: contacteer Jessica Bonte via hello@meetinovl.be en 09 267 70 53.

*Geef bij je inschrijving aan welk type meeting- en eventlocaties en/of teambuildings jou interesseren. Dan zorgen wij voor de beste match met de deelnemende aanbieders. Op basis van jouw voorkeuren worden aanbieders geselecteerd en uitgenodigd. 

Kan je er niet bij zijn? Schrijf je dan via onze website in op de nieuwsbrief van MeetinGent & Oost-Vlaanderen en ontvang maandelijks tips en nieuwtjes uit de meeting & eventsector en blijf op de hoogte van de volgende ontdekkingsdagen in 2019 in Oost-vlaanderen en Gent!

Lees hier een vorige nieuwsbrief over 10 hotspots voor jouw meetings en events.

We gaan voor een 'zero waste' event. Het netwerkevent is gratis, gelieve ons in het geval van annulatie voor 11 juni te verwittigen. Na 11 juni of bij no shows rekenen we 30 EUR aan. Bedankt voor je begrip. Samen gaan we voor duurzame events! Bij overmacht of ziekte wordt er logischerwijs geen annulatievergoeding gevraagd.

Jouw inschrijving is pas definitief wanneer u een bevestigingsmail van ons ontvangt. Heb je dit niet ontvangen, dan liep er iets mis bij de inschrijving. Contacteer ons dan: hello@meetinovl.be