Routedokter

Fietsnetwerk Waasland

Beveren 

  • Wegonderbreking tussen knooppunt 15 en 95 Fort Liefkenshoek - Lillo: momenteel is er geen verbinding over de Schelde mogelijk. In de toekomst (vermoedelijk zomer 2018) wordt een nieuwe veerverbinding over de Schelde gerealiseerd. 
  • Wegomleiding tussen knooppunt 10 en 15 wegens werken jaagpad langs de Schelde in de Ketenislaan, tot 30 september 2018. Volg de omleidingsbordjes. Knooppunt 15 werd tijdelijk verlegd  naar de Sint-Annalaan. 

Sint-Niklaas

  • Wegonderbreking tussen knooppunt 36 en 83: wegens heraanleg kruispunt Driekoningen, tot de zomer 2018. De fietsknooppuntenbewegwijzering werd er aangepast: kpt 36 werd verlegd naar het kruispunt Plezantstraat - Spoorweglaan, verder fietsen via Landbouwerstraat, Nobel-Peelmansstraat om terug op de Mechelen-Terneuzenwegel te komen (en omgekeerd komend van kpt 83).  

Waasmunster/Temse

  • Wegonderbreking tussen knooppunt 79 (Mirabrug Waasmunster) en knooppunt 76 (Tielrode): het jaagpad langs de Durme is afgesloten tot eind 2018 wegens werken Sigmaplan. Beide knooppunten zijn te bereiken via de andere oever van de Durme (mits gebruik van de Mirabrug en het veer in Tielrode).  

Lochristi

  • Traject 93 - 23 is niet meer mogelijk wegens permanente sluiting van de spoorwegovergang. Volg de oranje omleidingsbordjes. 

Fietsroutes

Klik op de route om de wijzigingen te bekijken.

WANDELROUTES

Klik op de route om de wijzigingen te bekijken.