Routedokter

Fietsnetwerk Waasland

Beveren 

  • Wegonderbreking tussen knooppunt 15 en 95 Fort Liefkenshoek - Lillo: momenteel is er geen verbinding over de Schelde mogelijk. In de toekomst wordt een nieuwe veerverbinding over de Schelde gerealiseerd. 

Sint-Niklaas

  • Wegonderbreking tussen knooppunt 36 en 83: wegens heraanleg kruispunt Driekoningen, tot de zomer 2018. De fietsknooppuntenbewegwijzering werd er aangepast: kpt 36 werd verlegd naar het kruispunt Plezantstraat - Spoorweglaan, verder fietsen via Landbouwerstraat, Nobel-Peelmansstraat om terug op de Mechelen-Terneuzenwegel te komen (en omgekeerd komend van kpt 83).  

Waasmunster/Temse

  • Wegonderbreking tussen knooppunt 79 (Mirabrug) en knooppunt 76 (Tielrode): het jaagpad aan de Durme is afgesloten tot minstens eind 2017 wegens werken Sigmaplan. Beide knooppunten zijn te bereiken via de andere oever van de Durme (mits gebruik van de Mirabrug en het veer in Tielrode).  

Lochristi

  • Traject 93 - 23 is vanaf 22 november 2017 niet meer mogelijk wegens permanente sluiting van de spoorwegovergang. Van 93 kan je via 92 - 91 en het nieuwe fietspad langs de spoorweg naar 23. En omgekeerd voor wie van 23 naar 93 wil fietsen.

Fietsroutes

Klik op de route om de wijzigingen te bekijken.

WANDELROUTES

Klik op de route om de wijzigingen te bekijken.